Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Ανασκόπηση ενημέρωσης από το 2015, τα σημαντικότερα άρθρα και βίντεο


22 Ιαν 2015 Γιάννης Τσαβαρής! “ΛΑΘΟΣ ή ……” εγκαλεί την Δήμαρχο να ερευνήσει το πώς και το γιατί έγιναν οι προσαυξήσεις των Δημοτικών Τελών σε προγενέστερο χρόνο??? (βλέπε ΕΔΩ)

2 Φεβ 2015 Σφυρίζοντας αδιάφορα δεν λύνεις προβλήματα (βλέπε ΕΔΩ) και εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα… όσο για τα προβλήματα συσσωρεύονται επικίνδυνα κάθε μέρα και χειρότερα.

5 Μαρ 2015 Μαθήματα “Δημοτικής Οικονομίας” μόνο που αυτά ΔΕΝ είναι δωρεάν θα τα πληρώσουμε αδρά κι αυτό είναι μόνο η αρχή!!! (βλέπε ΕΔΩ) και ήδη ο «λογαριασμός» χτυπά την πόρτα του δημότη

22 Μαρ 2015 Οι Δημοτικές εκδηλώσεις, ΔΕΝ είναι οικογενειακή σας υπόθεση κα Δήμαρχε (βλέπε ΕΔΩ) και πολύ επίκαιρο και παρέμειναν σε πείσμα της δημοσίευσης οικογενειακή τους υπόθεση, εσύ να τα δεις φίλε Μιχάλη

24 Μαΐ 2015 Στον Αστερισμό της ενημέρωσης (βλέπε ΕΔΩ) …Δεν λέω, όλοι έχουμε τις ανασφάλειες μας κι έχουμε ανάγκη από like και wow για να ανέβει η διάθεση μας, αυτό όμως που συμβαίνει στην Σαλαμίνα παραπάει,

22 Σεπ 2014 Νέα δημοτική αρχή, με “άρωμα γυναίκας”… (βλέπε ΕΔΩ) …σε συνάρτηση με την παραπληροφόρηση και την μη ενημέρωση από μέρους της δημοτικής αρχής, μόνο ελπίδες δεν μας γεμίζουν!

2 Νοε 2015 Στο παρατηρητήριο ο Δήμος Σαλαμίνας, οριστικό! Σαλαμίνα κουράγιο (βλέπε ΕΔΩ) ….Τι πράξατε δε εσείς, από τις 2 του Σεπτέμβρη που από μας το πληροφορηθήκατε (αν δεν το γνωρίζατε εσείς και νωρίτερα) μέχρι σήμερα; Ποιες οι ενέργειες σας;….

23 Νοε 2015 "Χρεοκόπησε" ο Δήμος Σαλαμίνας, τα μέτρα που θα ληφθούν! Όταν το γράφαμε εμείς κάποιοι μας χλεύαζαν και μας κατηγορούσαν, ανωνύμως πάντα… (βλέπε ΕΔΩ) …Και τα βίντεο υπενθύμισης στην δημοτική αρχή, έπεται συνέχεια και στο 2016, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κα Δήμαρχε, ελπίζουμε το 2016 να σας βρει πιο προσγειωμένη και διαλλακτική

12 Σεπ 2015 “Η αχαριστία”, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (βλέπε ΕΔΩ)

17 Σεπ 2015 «…και την επόμενη μέρα ο κόσμος θα πρέπει να είναι ενημερωμένος…» (βλέπε ΕΔΩ)

30 Σεπ 2015 Γι’ αυτό σας ψηφίσαμε κα Δήμαρχε γιατί πιστέψαμε σε σας, πιστέψαμε στα λόγια σας και στα όνειρα σας, γνωρίζατε από το 2010 τα 50εκ. χρεών του δήμου, γνωρίζατε για τις εικονικές δαπάνες, τώρα περιμένουμε από σας, το νοικοκυριό του Δήμου, ιδού η Ρόδος… (βλέπε ΕΔΩ)

9 Οκτ 2015 «…αυτά τα λεφτά θα γίνουνε έργο, ανοιχτές διαδικασίες και διαφάνεια…» (βλέπε ΕΔΩ)

14 Οκτ 2015 Απόσπασμα από την εκπομπή Μυλωνάκη 04-11-2014, σας θυμίζουμε τις υποσχέσεις σας κα Δήμαρχε ώστε με τον νέο χρόνο, οι υποσχέσεις σας να γίνουν πραγματικότητα και να σας φωνάξουμε όλοι μπράβο (βλέπε ΕΔΩ) 

5 Νοε 2015 Η Δήμαρχος Ρούλα Νάννου από 4/11/2014! Θα κάνουμε νοικοκύρεμα, θα φροντίσουμε να μην μπει ο Δήμος στην εξυγίανση (βλέπε ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.
Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική). Ανώνυμα σχόλια που είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Δημοσιεύονται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε.